Exclusieve masterclass en afscheid Paul Habets

Op woensdag 10 juli organiseren we een exclusieve Masterclass door Bas Kodden. Ook nemen we dan afscheid van Paul Habets, mede-oprichter en voorzitter van Vitaal Vechtdal. Wil je erbij zijn? Maak kans op een gratis plaats!

Masterclass Bas Kodden

De masterclass wordt gehouden door Bas Kodden; schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. In mei verscheen het nieuwste boek van Bas Kodden: ‘Rebelleren moet je faciliteren’. In zijn masterclass vertelt hij over het toelaten en stimuleren van non-conformisme en originaliteit, waardoor positieve veranderingen ontstaan. De winnaars van morgen zijn bedrijven en instellingen die nú het snelst kunnen (rebel)leren! Na deze exclusieve masterclass zit je vol inspiratie en energie om jezelf en jouw organisatie in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid te brengen!

Afscheid Paul Habets

Op 10 juli nemen we ook afscheid van Paul Habets, oprichter van Vitaal Vechtdal. Dankzij zijn jarenlange inzet is Vitaal Vechtdal uitgegroeid tot een beweging met veel activiteiten die bijdragen aan meer vitaliteit en gezondheid voor inwoners van het Vechtdal.

Programma

Wil je erbij zijn?

We hebben 10 extra plaatsen beschikbaar. Wil je gratis deze masterclass volgen? Mail dan naar info@vitaalvechtdal.nl.

Exclusieve masterclass en afscheid Paul Habets

Over Bas Kodden

Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Het onderwerp Bevlogenheid in het bijzonder. Via zijn boeken, lezingen en seminars bereikt Bas jaarlijks vele duizenden leidinggevenden en professionals, die vol inspiratie en energie zichzelf én hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen. Om: van talenten HELD’en te maken!.

Exclusieve masterclass en afscheid Paul Habets

Boek "Rebelleren moet je faciliteren"

Dit boek biedt je praktische handvatten hoe jij als professional vanuit onverwachte hoek steun kunt verwerven, hoe je groepsdruk en –denken kunt omzeilen en hoe jij jouw leidinggevende kunt overtuigen om al je talenten te mogen inzetten. De winnaars van morgen zijn bedrijven en instellingen die nú het snelst kunnen (rebel)leren.