Vitaal Vechtdal Challenge

Vitaal Vechtdal

17 april 2024 12:9

Vitaal Vechtdal Challenge 2024

De Vitaal Vechtdal Challenge 2024 is gestart. Wil je nog meewandelen met één van de wandelgroepen? Mail dan naar info@vitaalvechdal.nl

Startlocaties 2024

Hardenberg en Ommen

In Hardenberg en Ommen wandelen de deelnemers iedere donderdagavond om 19:00 uur. De eerste training was op donderdag 4 april. Bekijk hier het overzicht met de locaties van waar je elke week gaat starten om te wandelen:

Avereest en Dalfsen

In Avereest en Dalfsen wandelen de deelnemers iedere dinsdagavond om 19:00 uur. De eerste training was op dinsdag 9 april. Bekijk hier het overzicht met de locaties van waar je elke week gaat starten om te wandelen:

Wat is de Vitaal Vechtdal Challenge?

De Vitaal Vechtdal Challenge is een wandelevenement van meer dan 20 weken speciaal voor mensen met een chronische aandoening. Chronische aandoeningen zijn onder andere diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, longaandoeningen zoals COPD en klachten na corona.

Onder begeleiding en motivatie van een wandelcoach en zorg- of welzijnsprofessional wordt er iedere week gewandeld in de omgeving. Bij de start van de challenge ligt het wandeltempo laag en wordt er een korte afstand gelopen. Gedurende de 20+ weken wordt dit verder opgebouwd. De challenge wordt op zaterdag 31 augustus afgesloten met een gezamenlijke wandeling.

Doel van de challenge

Het doel van de challenge is om in beweging te komen en conditie op te bouwen. En wie weet is het mogelijk om dan zelfstandig wandelingen te kunnen maken gedurende het hele jaar.
Tijdens het wandelen is er, naast bewegen, ook aandacht voor andere leefstijlonderwerpen zoals het belang van gezonde voeding. 

Niet geheel vrijblijvend

Het deelnemen aan de challenge is niet geheel vrijblijvend. Bij het aanmelden gaan we er vanuit dat je aanwezig bent bij de trainingen. Mocht je toch een keer verhinderd zijn, dan graag van te voren jezelf even afmelden bij de wandelcoach.

Algemene voorwaarden

Je kunt hier de algemene voorwaarden lezen.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Vitaal Vechtdal Challenge? Of heb je hulp nodig bij het invullen van het aanmeldformulier? Stuur dan een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@vitaalvechtdal.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Je kunt ook bellen met 06-192 26 201 (bij geen gehoor kan de voicemail ingesproken worden).