Vitaal Vechtdal Challenge

Vitaal Vechtdal

30 mei 2023 11:34

Vitaal Vechtdal Challenge 2023

 

Startlocaties 2023

Avereest en Dalfsen

In Avereest en Dalfsen wandelen de deelnemers iedere dinsdagavond om 19:00 uur. De eerste training start op dinsdag 4 april 2023. Bekijk hier het overzicht met de locaties van waar je elke week gaat starten om te wandelen:
Overzicht startlocaties wandelgroep Avereest
Overzicht startlocaties wandelgroep Dalfsen

Hardenberg en Ommen

In Hardenberg en Ommen wandelen de deelnemers iedere donderdagavond om 19:00 uur. De eerste training start op donderdag 6 april. Bekijk hier het overzicht met de locaties van waar je elke week gaat starten om te wandelen:
Overzicht startlocaties wandelgroep Hardenberg
Overzicht startlocaties wandelgroep Ommen

Wat is de Vitaal Vechtdal Challenge?

Op dinsdag 4 en donderdag 6 april starten we weer met de Vitaal Vechtdal Challenge. De Vitaal Vechtdal Challenge is een gratis wandelevenement van meer dan 20 weken speciaal voor mensen met een chronische aandoening. Chronische aandoeningen zijn onder andere diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, longaandoeningen zoals COPD en klachten na corona.

Onder begeleiding en motivatie van een wandelcoach en zorg- of welzijnsprofessional wordt er iedere week gewandeld in de omgeving. Bij de start van de challenge ligt het wandeltempo laag en wordt er een korte afstand gelopen. Gedurende de 20+ weken wordt dit verder opgebouwd. De challenge wordt op zaterdag 16 september afgesloten met een gezamenlijke wandeling.

Doel van de challenge

Het doel is om na de challenge een afstand te kunnen wandelen van 3, 5 of 10 kilometer (conditieopbouw) en zelfstandig wandelingen kunnen maken gedurende het hele jaar.
Tijdens het wandelen is er, naast bewegen, ook aandacht voor andere leefstijlonderwerpen zoals het belang van gezonde voeding. 

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend

Het deelnemen aan de challenge is gratis, echter niet geheel vrijblijvend. Bij het aanmelden gaan we er vanuit dat je aanwezig bent bij de trainingen. Mocht je toch een keer verhinderd zijn, dan graag vantevoren jezelf even afmelden bij de wandelcoach.

De inschrijving voor de Vitaal Vechtdal Challenge 2023 is gesloten.

 

Algemene voorwaarden

Je kunt hier de algemene voorwaarden lezen.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de komende editie van de Vitaal Vechtdal Challenge? Of heb je hulp nodig bij het invullen van het aanmeldformulier? Stuur dan een mail met jouw naam en telefoonnummer naar info@vitaalvechtdal.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Je kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen via 06 192 26 201 (bij geen gehoor kan de voicemail ingesproken worden).

 

Foto vlnr: Yvonne Hoekman (wandelcoach Ommen) en Anita Deemter, Adri Deemter (wandelcoaches Hardenberg)

Meer plezier in het wandelen na de Vitaal Vechtdal Challenge