Gratis bijeenkomst: Stress & Slapen (of niet)

Vitaal Vechtdal

10 juni 2024 15:38

Tips om grip te krijgen op stress en beter te slapen

Denk je wel vaker, kon ik maar weer op vakantie of was ik maar weer vrij? Ben je vermoeid, prikkelbaar of slaap je slecht? Spelen de emoties je soms parten? Stress kan gezond zijn, maar te veel stress is dat niet.

Te lang en te veel stress is ongezond. Je bent moe, misschien snel boos of huilt snel. Ontspannen lukt niet meer en je blijft nadenken over jouw problemen, misschien zelfs of juist 's nachts. Ook daarvoor geldt: een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Niet goed kunnen slapen heeft veel impact op hoe je je voelt en de dagelijkse energie die je hebt. De gratis bijeenkomst is een stap om de stress aan te pakken en daarmee ook beter te slapen.

Je leert in deze bijeenkomst:

De bijeenkomst is voor volwassenen die:

  • (Regelmatig) veel stress ervaren en dit willen aanpakken voor meer ontspanning en welzijn.
  • Beter willen slapen.

Training

De training wordt verzorgd door gespecialiseerde fysiotherapeuten uit onze eigen regio. In Dalfsen wordt de training verzorgd door Jojanneke ten Brinke van Balans Fysiotherapie. Heleen de Jong van Fysiotherapiepraktijk De Carrousel is de trainer in Ommen en in Dedemsvaart word je begeleid door Christianne Slager van GC Rollepaal.

Alle trainers zijn geregistreerd als psychosomatisch fysiotherapeut. Dit betekent dat zij uitgaan van een directe of indirecte samenhang tussen lichaam en geest. Dat is belangrijk bij het herstel in evenwicht tussen spanning en ontspanning. Beide aspecten komen daarom aan de orde. 

Praktische informatie

Nieuwe data volgen z.s.m. Houd de website en social media in de gaten.

Deelname

De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden

Je kunt je binnenkort aanmelden voor één van de volgende bijeenkomsten. Heb je vragen of wil je je nu alvast aanmelden? Mail dan info@vitaalvechtdal.nl. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@vitaalvechtdal.nl of bel (06) 192 26 201.

De bijeenkomsten zijn een initiatief van Vitaal Vechtdal in samenwerking met de organisaties.