.

Vitaal Vechtdal

7 september 2023 10:9

Fiets op 25 mei naar je werk en win!

Fietsen naar je werk is goed voor jezelf én het milieu. Geen files, geen stress. Start je werkdag met een fris hoofd. Stap daarom donderdag 25 mei samen met je collega’s en vele anderen op de fiets. 

Voor werkgevers

Wil je als werkgever je medewerkers op 25 mei extra stimuleren om naar het werk te fietsen? Leuk, doen! Meedoen als werkgever is heel eenvoudig. Meld de organisatie aan via het aanmeldformulier.

Het allerbelangrijkste is om je medewerkers via je interne communicatiekanalen attent te maken op de datum en alvast voor enthousiasme te zorgen. Wij helpen je graag een handje met de communicatie. We inspireren je als werkgever ook graag door informatie te geven over aantrekkelijke fietsregelingen

Gezonde attentie en maak kans op...

Als stimulans voor deelname als organisatie aan 'Fiets naar je werk dag' verrassen we medewerkers op het werk. Ook maakt de werkgever kans op een mountainbike clinic voor 10 personen. Een geweldige prijs voor een leuk team van collega's. Deze prijs is gesponsord door Total Outdoor Vechtdal.

Fiets naar je werk-dag

Hoe maakt de organisatie kans op de clinic?

Deelnemers maken op 25 mei een foto van zichzelf: op de fiets uiteraard. Plaats je foto op social media met de hashtag #vitaalvechtdal en met vermelding van de organisatie waar je werkt. Je mag de foto ook e-mailen naar Mirjam Lubbers: m.lubbers@vitaalvechtdal.nl. Uit de geplaatste of ontvangen foto's trekt Vitaal Vechtdal de winnende inzending

Fiets je ook mee op 25 mei? Je collega’s ook?

 

Aanmelden als organisatie voor de Fiets naar je werk dag met een gezonde attentie is niet meer mogelijk.

Fietsen naar je werk kan uiteraard altijd. Ook op 25 mei.

 

Heb je vragen?

Voor meer informatie neem je contact op met Mirjam Lubbers, projectleider Werk en Vitaliteit  bij Vitaal Vechtdal. Per mail op m.lubbers@vitaalvechtdal.nl of via  telefoonnummer 06 206 202 39.

“Op de fiets combineer je het nuttige met het aangename”

Vitaal Vechtdal sprak met Bart Jaspers-Faijer, wethouder van de gemeente Ommen, over het belang van fitte werknemers en de Fiets naar je Werk-dag vorig jaar.

Lees het gesprek met Bart Jaspers-Faijer.