De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil u hiermee bedanken voor uw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om u blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven u gezonde of gemakkelijke extra’s!

Yoga & Mindfulness coaching

Yoga & Mindfulness coaching

Speciaal voor Vitaal Vechtdal leden kan u bij Flow deelnemen aan een uniek concept.

Kies deelname aan twee yoga lessen, in kleine groepen met persoonlijke aandacht en twee persoonlijke coaching sessies. Er zijn verschillende vormen van yoga te volgen. Op dit moment op dinsdagavond, woensdagavond & vrijdagochtend. Op de website kunt u zich vooraf laten informeren wat u het meeste aanspreekt. In overleg met een coach worden de persoonlijke mindfulness sessies gepland. 

Waar wordt de yoga en mindfulness coaching gegeven?

Locatie is FLOW GROEPSTRAINING, Veenstraat 1, Slagharen.

Op welke momenten kun je Yoga & Mindfulness coaching volgen?

Er zijn verschillende vormen yoga te volgen, dit moment op dinsdagavond, woensdagavond & vrijdagochtend. Kijk voor meer informatie op de website van FLOW GROEPSTRAINING. In overleg met een coach worden de persoonlijke mindfulness sessies gepland.

Voordeel

De reguliere prijs voor dit concept is €110,-.  Vitaal Vechtdal leden betalen nu slechts € 65,-

Meer informatie

FLOW GROEPSTRAINING
Veenstraat 1
7776 BE Slagharen
T. 06 - 2272 0786
E. info@flowgroepstraining.nl

Vraag het Mirjam

Heb je een vraag? Mirjam Lubbers is onze contactpersoon voor werkgevers op het gebied van Werk & Vitaliteit.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.