De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Gratis FysiFit intake

FysiFit is (medische) fitness onder deskundige begeleiding. FysiFit Ommen is onderdeel van Fysiotherapie De Carrousel. Zowel mensen met een beperking als mensen die zonder medische indicatie onder vaste deskundige begeleiding willen sporten kunnen in de praktijk aan het Carrouselplein terecht. Na een intake wordt er, samen met de fysiotherapeut, een trainingsplan met u opgesteld. Daarnaast zijn er korte lijnen met alle specialisten van de fysiotherapiepraktijk. Zo biedt de praktijk naast fysiotherapeutische begeleiding ook andere professionele disciplines zoals diëtetiek en ergotherapie. Fysifit onderscheidt zich hiermee van andere fitnesscentra.

Waar wordt het aangeboden?

Binnen de praktijk van Fysiotherapie de Carrousel, Carrouselplein 8 te Ommen

Op welke tijdstippen wordt het aangeboden?

Maandag
08:30 uur – 10:15 uur
18:30 uur – 21:30 uur

Dinsdag
09:00 uur – 10:00 uur
18:30 uur – 20:00 uur

Woensdag
09:00 uur – 11:00 uur
18:00 uur – 19:30 uur

Donderdag
09:00 uur – 10:00 uur
18:30 uur – 21:00 uur

Vrijdag
08:30 uur – 11:00 uur

Wat is het Vitaal Vechtdal Voordeel?

Met een Vitaal Vechtdal-pas bespaart u op de kosten voor de intake. Een intake kost normaal gesproken € 45 en is voor leden van Vitaal Vechtdal gratis.

Voor u aan de slag gaat wordt u eerst 'gescreend'. Door middel van een persoonlijk gesprek met de fysiotherapeut worden uw wensen en doelen vastgelegd. Ook worden de eventueel aanwezige klachten genoteerd. Hierdoor ontstaat een programma waar resultaat, motivatie en plezier elkaar versterken. Na het gesprek volgen een aantal testen om kracht, conditie en lenigheid te meten om ook op dit vlak een zo goed mogelijk beeld van u te krijgen. De uitkomsten van het intakegesprek en de screening worden omgezet in een trainingsschema, waarbinnen resultaat, motivatie en plezier elkaar versterken.

Meer informatie

www.FysiFit.nl
0529 451853

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.