De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Persoonlijk voedingsadvies

Als lid van Vitaal Vechtdal biedt Diëtisten Groep NL u persoonlijk voedingsadvies voor een gezonde levensstijl.

Een persoonlijk voedingsadvies bestaat uit een gesprek van 45 minuten, inclusief schriftelijk advies voor een gezonde(re) leefstijl.

Persoonlijk voedingsadvies

In welke plaatsen wordt het persoonlijk voedingsadvies aangeboden?

Gesprekken kunnen plaatsvinden op locaties in Hardenberg, Bergentheim, Beerzerveld, Ommen, Balkbrug, Dedemsvaart, Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Coevorden. De aanbiedingen zijn alleen geldig voor inwoners die geen medische indicatie hebben.

Voordeel

U betaalt € 50,00 in plaats van de reguliere prijs van € 62,00. 

Ook in 2018 wordt de diëtist vergoed door de zorgverzekeraar. In de basisverzekering is 3 uur dieetadvisering opgenomen, u betaalt – indien u alleen een basisverzekering heeft – wel eerst uw eigen risico. Daarnaast is dieetadvisering onderdeel van een groot aantal aanvullende verzekeringen. Dietisten Groep NL kan u uitleggen hoeveel u uiteindelijk betaalt op basis van uw zorgverzekering of vraag het Gerwin Lennips, de contactpersoon die alles weet over de Vitaal Vechtdal Voordelen.

Meer informatie

Dietisten Groep Nederland
06 - 555 000 22
info@dietistengroep.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.