De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Scootmobiel les

Scootmobielles

Heeft u wel eens nagedacht over een scootmobiel, maar weet u niet zeker of het wat voor u is? Of wilt u weten of u om kunt gaan met een scootmobiel en wat de mogelijkheden zijn? Speciaal voor Vitaal Vechtdal leden biedt Kymco Enjoy deze les gratis aan.

Tijdens de les leert u hoe een scootmobiel werkt en hoe u er mee om moet gaan. Eerst wordt de scootmobiel bekeken en uitleg gegeven over alle mogelijkheden, dan is het tijd om de weg op te gaan en het uit te proberen. U leert hoe u moet remmen, hoe u voor en achteruit rijdt en hoe u het beste om kan gaan met andere weggebruikers. Parkeren en draaien worden ook behandeld in deze training! De training kan individueel gegeven worden en in groepsverband.

Waar wordt de scootmobielles gegeven?

De les kan plaatsvinden in Hardenberg of bij u thuis. U kunt 6 dagen in de week bij Kymco Enjoy terecht. Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Voordeel

Gratis scootmobielles van ongeveer een uur en 10 procent korting op de aanschaf van een scootmobiel.

Meer informatie?

Kymco Enjoy
De Brink 32, Hardenberg
06 52680043
info@kymcoenjoy.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.