Werk en Vitaliteit

Vitaal Vechtdal

4 mei 2021 11:13

Nieuwe serie ondernemersverhalen over Werk en Vitaliteit

Vitaal Vechtdal is gestart met een nieuwe reeks ondernemersverhalen over Werk en Vitaliteit! Met bijdragen van 9 ondernemers en werkgevers uit het Vechtdal en 4 experts over vitaliteit en vitale organisaties, leiderschap, leefstijl en zingeving.

Negen ondernemers uit diverse sectoren in het Vechtdal vertellen over de verschillende aspecten van vitaliteit en wat dit betekent voor hun organisatie. Wat alle verhalen over vitaliteit kenmerken zijn de positiviteit, creativiteit en leiderschap van de ondernemers.

Vier bijzondere masterclasses!

Daarnaast werken 4 experts aan de serie mee. Dit zijn futurist Christian Kromme, thuiswerkexpert Marianne Sturman, slaapexpert Floris Wouterson en geluksprofessor Mirjam Spitholt. Het eerste onderwerp dat belicht wordt in een masterclass is ‘Zeven eigenschappen van Vitale organisaties’ door Christian Kromme. Hoe zien organisaties van de toekomst eruit? Welke eigenschappen hebben deze organisaties? Welke technologietrends zijn belangrijk en wat is de impact hiervan op de samenleving, organisaties en ons als persoon. De masterclass kan de kijker helpen om te anticiperen op de snel veranderende wereld.

Over werk en vitaliteit

Met deze nieuwe serie ondernemersverhalen wil Vitaal Vechtdal de bewustwording over het belang van vitaliteit stimuleren bij ondernemers en werkgevers. Om samen met hun werknemers te blijven investeren in vitaliteit en gezondheid. Het gaat bij vitaliteit in bedrijven niet alleen om fysieke fitheid, maar zeker ook om mentale fitheid, veerkracht en energie, werksfeer en cultuur, werkplezier, hoe je met elkaar omgaat, et cetera. Elke ondernemer of werkgever heeft een eigen, inspirerend verhaal, aldus Dieger ten Berge van Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een beweging van regionale organisaties in het Vechtdal die gezondheid en welzijn stimuleert. Om inwoners maar ook werkgevers en werknemers een positief duwtje in de rug te geven om een gezonde leefstijl te bevorderen.

Nieuwsgierig naar de verhalen? Tot de zomer is er elke maandag en donderdag een nieuw ondernemersverhaal of masterclass bekijken op www.vitaalvechtdal.nl/werkvitaliteit.