De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Persoonlijke en groepstrainingen in de buitenlucht

De trainingen van begeleider Wouter Schipper van de organisatie SPORTBANDIT, zijn gebaseerd op crossfit, bootcamp en crosslopen. De creatieve en uitdagende outdoor trainingen zorgen ervoor dat u fitter en gezonder in het leven staat. Het doel is balans creëren in uw leven door kracht, fitheid en mentale weerbaarheid te vergroten. Trainen in de buitenlucht is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma. U kan gebruik maken van persoonlijke en groepstrainingen.

Wat is het Vitaal Vechtdal Voordeel?

Persoonlijke training: Mensen met een Vitaal Vechtdal pas ontvangen 50% korting op de eerste personal trainingsles. Daarna de eerste 10 weken 25% korting per les.

Groepstraining: Als lid van Vitaal Vechtdal mag u drie kennissen meenemen voor een groepstraining. De les kost u als groep 40 euro.

Personal training in de buitenlucht

Waar worden de trainingen gegeven?

Op een locatie naar u keuze maar bij voorkeur in de buitenlucht.

Meer informatie

Sportbandit
Wilgenstuk 14
7772 JM Hardenberg
06 390 96 637

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.