De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

E-bike training

E-bike training

Er gebeuren steeds meer ongevallen met de e-bike, met name onder ouderen. De snelheid van de e-bike speelt hier een rol in. Daarom is het belangrijk dat u goed voorbereid met een e-bike op pad gaat, bijvoorbeeld door het volgen van een korte e-bike training. ​

Tijdens de cursus kunt u op een laagdrempelige manier een e-bike uitproberen. Er is uitleg over wat de voor- en nadelen zijn van een e-bike. Waar je op moet letten, dragen van een helm, wat de mogelijkheden zijn (bijvoorbeeld je kunt een begrenzer op je e-bike zetten). Na een korte uitleg is het mogelijk om een aantal e-bikes uit te proberen om te zien of zoiets bij u past. 

In welke plaats wordt de e-bike training gegeven?

Hardenberg. Op verzoek van een groep is het mogelijk ook op andere locaties een cursus te organiseren.

Voordeel

De E-bike training is gratis te volgen voor Vitaal Vechtdal leden. 

Meer informatie

HAWE Tweewielers
0523-769038
info@hawetweewielers.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.