De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Computerworkshop voor ouderen

Computerworkshop voor ouderen

Workshop 'Ontdek de mogelijkheden van uw computer, laptop, tablet of telefoon'. Bent u digitaal fit, dan gaat er een wereld voor u open!

Op een laagdrempelige wijze geeft de Computersoos in Balkbrug computer-, laptop-, tablet- of smartphone lessen in de bibliotheek aan de Kruizingastraat 17 te Balkbrug. Deze training wordt voor en door 50 plussers gegeven.

 

Voor wie?

De cursussen van de Computersoos zijn bedoeld voor 50-plussers. Voor deze doelgroep is het fijn om in eigen tempo met de leerstof om te kunnen gaan. Ook is les op maat mogelijk. 

In welke plaats wordt de computercursus gegeven?

Balkbrug

Op welk tijdstip?

Dit is mogelijk op dinsdagmiddag. Maximaal 5 personen in een groep.

Voordeel

Deze cursus is speciaal opzet voor Vitaal Vechtdal leden. Op vertoon van uw zorgpas kunt u gratis deelnemen. Graag van te voren even aanmelden.

 

Meer informatie

SeniorWeb leercentrum
Computersoos Balkbrug
0523 686889
info@compusoos.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.