De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Geen inschrijfkosten bij FysioFit (fitnesstraining)

FysioFit is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. U traint volgens een individueel programma op uw eigen niveau. Dit bestaat uit afwisselen oefeningen op fitnessapparaten en andere materialen. De groepen zijn klein, waardoor de fysiotherapeut de deelnemers veel persoonlijke begeleiding kan geven. Zo maakt u snelle vorderingen en is de kans op blessures minimaal.

Voor wie geschikt?

Fysiofitness is geschikt voor iedereen die onder deskundige en intensieve (bege)leiding gezond wil bewegen en een goede conditie wil opbouwen. Ook mensen met lichamelijke klachten, chronische aandoeningen of minder validen kunnen meedoen, omdat ieder trainingsprogramma individueel wordt opgesteld. Als u veilig wilt sporten en/of om gezondheidsredenen niet met reguliere sporten kunt meedoen, is Fysiofit iets voor u.

In welke plaatsen wordt FysioFit aangeboden?

FysioFit volgt u bij de vestigingen van De Haere in Bergentheim, Hardenberg, Vroomshoop, Weerselo en Zenderen. Én u kunt terecht bij de vestigingen van Medifast in Coevorden en Aalden (Drenthe).

Voordeel

Met uw Vitaal Vechtdal pas bespaart u € 25,- inschrijfkosten bij een FysioFit abonnement van minimaal 3 maanden. Dit geldt voor zowel De Haere als bij Medifast. Bovendien ontvangt u een originele De Haere bidon.

Meer informatie

De Haere
0523 23 20 53
info@de-haere.nl

Medifast
0524-526337
info@medifastnederland.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.