De mensen met een Vitaal Vechtdal-pas profiteren als lid van mooie ledenvoordelen. Vitaal Vechtdal wil je hiermee bedanken voor jouw steun om de regio een beetje vitaler te maken. Én om je blijvend te stimuleren om gezonde keuzes te maken. Enkele voordelen kunnen ook zonder de Vitaal Vechtdal polis worden genoten. De aanbiedingen geven je gezonde of gemakkelijke extra’s!

Reanimatie/AED & EHBO cursus

Reanimatie/AED & EHBO cursus

EHBO kan van levensbelang zijn bij ongelukken of levensbedreigende situaties. Na het volgen van de EHBO-cursus bent u in staat om eerste hulp te verlenen. Om de praktijkoefeningen zo realistisch mogelijk te maken, schakelen we soms lotusslachtoffers in. Zo ervaart u de cursus boeiend en realistisch. Bij goed gevolg ontvangt u een Europees erkend Rode Kruis-certificaat EHBO.

EHBO

Vaak wordt bij ongelukken vertrouwd op het initiatief van een voorbijganger of collega. EHBO kan dan van levensbelang zijn! Na het volgen van de basiscursus EHBO bent u in staat om bij een ongeluk Eerste Hulp te verlenen. De instructeurs behandelen onder andere shock, reanimeren, brandwonden en uitwendige bloedingen.

EHBO aan kinderen

Een bloedneus, vingers tussen de deur, schram of snijwond, kinderen bezeren zich snel en een wondje is dan zo opgelopen.Eerste hulp aan kinderen is een cursus voor iedereen die in zijn of haar werk of vrije tijd met kinderen omgaat.

Reanimatie/AED

Bij een harstilstand is er acuut levensgevaar. Mensen met een hartstilstand zijn bewusteloos en reageren niet op aanspreken of schudden aan de schouders. Snel starten met reanimatie en het gebruik van een AED kan de overlevingskans vergroten. Op het Alfa-college leert u in een dagdeel reanimeren met en zonder AED. Het certificaat is 2 jaar geldig. Een door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) gecertificeerde instructeur verzorgt de cursus.

In welke plaatsen worden er Reanimatie/AED- en EHBO cursussen aangeboden? 

Cursus wordt aangeboden bij het Alfa College in Hardenberg (of bij een gewenste locatie bij u in de buurt). De ruimte moet in ieder geval groot genoeg zijn voor maximaal 12 cursisten.
 

Op welke tijdstippen?

Flexibel qua tijd en indeling. Op dit moment zijn er nog geen vaste data bekend voor 2018. 

Hoeveel kost het?

Op vertoon van je Vitaal Vechtdal pas ontvang je 15% korting op de Reanimatie/AED of EHBO cursus. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een vergoeding vanuit je aanvullende verzekering te ontvangen. 

Meer informatie

Alfa College
088-334 24 60
bhv@alfa-college.nl

Vraag het Gerwin

Heb je een vraag? Gerwin Lennips weet alles over de Vitaal Vechtdal voordelen.

Vitaal Vechtdal Polis

Heb jij nog geen Vitaal Vechtdal Polis? De Vitaal Vechtdal Polis is een gratis aanvullende zorgverzekering. Meld je uiterlijk 31 december aan voor de Vitaal Vechtdal Polis of vraag meer informatie aan op vitaalvechtdalpolis.nl.